Mogelijke samenwerking WeeRom en 50Dus

Geplaatst op: 19 september 2019

WeeRom is in gesprek met 50Dus werving en selectie om mogelijk een belang in het bedrijf te verwerven. Dit verfrissende werving en selectiebureau gespecialiseerd in 50 pluskandidaten is gevestigd op de Dutch Tech Campus in Zoetermeer en werd begin dit jaar al door Rabobank uitgeroepen tot starter van het kwartaal.

WeeRom kwam in contact met oprichters Alex Mulder en Simone Wortelboer, waarna positieve verkennende gesprekken volgden en beide partijen zijn gaan nadenken over de potentie van samenwerking. “Een uniek, slim en gedreven bedrijfsconcept; alle randvoorwaarden voor succes zijn aanwezig”. Zo omschrijft Jonathan Rommens van WeeRom zijn visie op de start-up uit Zoetermeer. 50Dus geeft aan dat het de financiële kennis en de kapitaalinjectie van WeeRom zou kunnen inzetten om de ingezette groei te versnellen.

Wat 50Dus uniek maakt is de manier van werven, waarbij een match wordt gemaakt tussen de benodigde competenties bij de opdrachtgever en de competenties van de kandidaten. Dit is dusdanig verfrissend voor bedrijven die al tijden op zoek zijn naar talentvol personeel, dat er in korte tijd een forse toestroom aan nieuwe functies op vooral HBO+ niveau is binnengekomen. 50Dus zoekt actief naar de beste kandidaten, bijvoorbeeld door nauwe samenwerking met het UWV, online marketing en het organiseren van evenementen. De verfrissende matchmethodiek is voor veel van deze kandidaten de sleutel naar een nieuwe baan.

WeeRom en 50Dus zullen komende weken verder in gesprek gaan over een mogelijke verwerving van een belang.

Geef een reactie

Terug naar het overzicht