RDW doneert aan het Vogelhospitaal

Geplaatst op: 18 juli 2016

Eén van onze startups, RDW Vastgoed, doneert aan het Vogelhospitaal:

In goed overleg heeft RDW Vastgoed vandaag besloten om i.i.g. eenmalig een donatie te doen van €1000,00 EURO aan het Vogelhospitaal Haarlem.

De argumenten hiervoor worden verwoord door RDW-partner Mark Weersma: “Natuurlijk zijn we een bedrijf dat, net als elk ander bedrijf gericht is op winst. Dat betekent echter niet dat we aan niets anders een boodschap hebben. De partners van RDW Vastgoed zijn maatschappelijk zeer betrokken en willen die betrokkenheid ook daadwerkelijk terugzien in de bedrijfsvoering. RDW Vastgoed wil een organisatie zijn, die milieubewust is, kiest voor duurzaamheid en sowieso een hart heeft. Wij doen van harte zaken en geen harde zaken. Vogelhospitaal Haarlem sluit hier vanwege zijn doelstellingen en organisatie perfect op aan en we beraden ons op verdere en langduriger ondersteuning”.

Partner Michael Soeparman doet tevens een oproep om hier eens over mee te denken. “Uw inbreng en ideeën zijn van harte welkom. We doen het immers samen”. U kunt deze sturen naar [email protected]

Klik hier om meer nieuws van RDW Vastgoed te bekijken

Geef een reactie

Terug naar het overzicht