Samenwerking WeeRom en 50Dus inmiddels een feit

Geplaatst op: 22 januari 2020

Sinds 24 september is beklonken dat WeeRom een kapitaalinjectie zal geven aan 50Dus en het bedrijf zal ondersteunen met zijn kennis, ideeën en netwerk.

WeeRom gelooft om meerdere redenen sterk in het werving- en selectiebureau voor 50-plussers gevestigd in Zoetermeer.

Het feit dat nog steeds heel veel ervaren 50-plussers tegen hun zin thuis op de bank zitten, is enorm zonde van al dat arbeidskapitaal en dus ook gewoon een gat in de markt.

Bij de werving en selectie gaat het 50Dus, heel eigentijds, veel meer om de nodige competenties dan concrete gespecialiseerde ervaring. Het vervolgens inzetten van een leer-werktraject om de veelal hooggeschoolde en ervaren professionals ook daadwerkelijk te matchen met de banen van morgen is even slim als vanzelfsprekend. Daarbij wordt met de methode geprobeerd arbeidsdiscriminatie uit te sluiten wat natuurlijk heel actueel is.

Verder sluit 50Dus aan bij de lijfspreuk van WeeRom; ‘Vis unita fortior’ (vereende kracht is sterker). Net zoals WeeRom zoekt en haalt 50Dus zijn kracht uit zoveel mogelijk samenwerking met partijen die de doelstellingen ondersteunen. We kunnen niet anders dan dat te onderschrijven natuurlijk.

Verfrissend toekomstbestendig ondernemen noemt Simone Wortelboer, eigenaar van 50Dus het zelf en vanzelfsprekend tekent WeeRom ook daarvoor.

Geef een reactie

Terug naar het overzicht